Miksi Base C7?

Olemme kehittäneet julkaisujärjestelmäämme, jotta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, kun haet liiketoimintaasi kasvua verkkopalveluiden avulla.


Asiantuntemus oman tuotekehityksen kautta

Olemme vuosia panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja osaamiseen, joka syntyy uuden oppimisen, omaksumisen ja ennen kaikkea asiakkailtamme saamamme palautteen kautta. Haluamme olla ennakkoluulottomasti kehittämässä mahdollisimman hyvää tuotetta keskisuuren tai suuren organisaation käyttöön.

Oma tuotekehitys meillä tarkoittaa sitä, että asiakkaana saat käyttöösi loistavan julkaisualustan lisäksi alan parhaita asiantuntijoita verkkopalveluittesi rakentamiseen.


Komponentit ja palvelut

Emme keksineet pyörää uudelleen - teimme siihen vain paljon parannuksia. Avoimen lähdekoodin komponentit mahdollistavat paitsi kustannustehokkaan myös luotettavan tavan kehittää ohjelmistoja.

Tuotekehitystämme ohjaa vahvasti visio komponentti- ja palvelupohjaisesta ohjelmistokehityksestä. Näin tuotteemme kehittyy jatkuvasti satojen vapaaehtoisten voimin ja me saamme keskittyä kehittämään juuri niitä ominaisuuksia, joita asiakkaamme arvostavat.

Sovellusalusta

Tuotteemme toimii erinomaisena alustana verkkosovelluksille. Järjestelmämme tarjoamat komponentit yhdessä Zend Frameworkin komponenttien kanssa tukevat loistavasti asiakas- tai toimialakohtaisten verkkosovellusten kehittämistä. Base C7 -alustan päälle on rakennettu muun muassa:

 • sähköisen kaupankäynnin sovelluksia
 • integrointeja toiminnanohjausjärjestelmiin
 • tilastopalveluita
 • resurssinvaraussovelluksia
 • verkkolehtiä
 • laajoja verkkosivustoja
 • verkkovuosikertomuksia
 • aineistonhallintasovelluksia
 

Suorituskyky

Kehitystyössämme on hyödynnetty uusimpia tutkimuksia suorituskyvyn parantamisesta liittyen selaimiin ja http-protokollaan.

Tuotekehittäjämme seuraavat aktiivisesti web performance -alaa, jotta toteuttamissamme palveluissa nopeus pysyisi jatkossakin kilpailuetuna.

Suorituskykyä parantavina tekniikoina käytämme muun muassa kehittynyttä välimuistiratkaisua, joka on rakennettu suoraan sivustomoottoriimme.

Turvallisuus

Base C7 -julkaisujärjestelmän tekninen tietoturva on huomioitu meillä neljällä tasolla:

 • rautatason palomuuriratkaisulla
 • ohjelmistotason sovelluspalomuurilla 
 • sivustomoottorin tarjoamilla käytännöillä ja työkaluilla 
 • sivustojen testaustyökaluilla

Tietoturvapäivitykset ajamme järjestelmiimme automaattisesti ja veloituksetta.

Hakukonenäkyvyys

Sekä yksittäiseen sivuun että koko palveluun liittyviä meta-tietoja pystytään hallitsemaan julkaisujärjestelmästä joustavasti.

Käyttämämme url-osoitteet ovat paitsi hakukone- myös käyttäjäystävällisiä: Yksittäiselle sivulle voi antaa lyhyen ja ytimekkään osoitteen riippumatta sen sijainnista sivustohierarkiassa (esim. http://www.yritys.fi/tilaa).

Vanhat linkit on mahdollista palvelun julkaisuvaiheessa ohjata uusiin osoitteisiin, jotta kävijät eivät päädy hakukoneesta "sivua ei löytynyt" -sivulle.

 

Analytiikka

Verkkoviestinnän tehon mittaaminen on nykypäivänä lähes pakollista. Olemme kehittäneet julkaisujärjestelmämme toimimaan yhdessä esimerkiksi Google Analyticsin kanssa. Google Analyticsin kehittyneemmätkin ominaisuudet saadaan toimimaan palveluidemme kanssa. Lisäksi tiimistämme löytyy sertifioitu Google Analytics -osaaja.

Facebook, Twitter, YouTube, Google Maps...

Base C7 mahdollistaa myös Facebook-sivulle uutisten ja tapahtumien lisäämisen sekä uuden viestin lähettämiseen Twitteriin suoraan julkaisujärjestelmästä. Voit myös rikastaa sivustojen sisältöä Youtube-videoilla tai Googlemaps-kartoilla.